About Me

Thursday, February 19, 2009

hmmm....

Huhhh...macam-macam la yang jadi masa budak-budak tahun 3 muzik ni nak buat performance....dah lama praktis tiba-tiba cakap batal...memang melenting budak-budak ni...yelaa..dah betul-betul semangat nak buat persembahan yang dah lama plan...apa lagi, budak-budak ni pun protes laaa...nak juga buat persembahan..bukan sebab nak cari publisiti or saja-saja nak buat jambu...tapi memang minat diorang...huhh...diorang dah start tampal notis tentang hari dan masa mereka akan buat persembahan...tapi tetiba datang seorang pensyarah 2 cakap dia tak dapat jemputan dan suma pensyarah lain pun blom di jemput...hmmm...lagipun ini bukan acara yang formal..basking jak...santai..kalau sapa nak datang jak...huhh..lastly, budak-budak ni jalankan gak persembahan dan persembahan tu berjaya dan ramai yang datang...budak dari fakulti lain pn ada...memang gempaq laaaa...hehehehe...anyway..tima kasih kepada sesiapa yang hadir dan bagi sokongan..tima kasih....jangan datang FSGK setiap minggu hari rabu, kul12.30 tengahari....ada acara yang sama...music 4 all...salammm

1 comment:

  1. wah wah wah... dah ada blog.. awat x habaq kat cheq??? kriaw.... bile korang pnye next home concert????

    ReplyDelete