About Me

Tuesday, February 24, 2009


'WORK 4 SHOP'...yang ni la rasanya projek budak cinema yang paling best..pelakon suma budak muzik..lagu pun sempoi..ala-ala cite high school the musical...hehehehe...yang ni suma antara crew dan juga pelakon yang terlibat..

Thursday, February 19, 2009

hmmm....

Huhhh...macam-macam la yang jadi masa budak-budak tahun 3 muzik ni nak buat performance....dah lama praktis tiba-tiba cakap batal...memang melenting budak-budak ni...yelaa..dah betul-betul semangat nak buat persembahan yang dah lama plan...apa lagi, budak-budak ni pun protes laaa...nak juga buat persembahan..bukan sebab nak cari publisiti or saja-saja nak buat jambu...tapi memang minat diorang...huhh...diorang dah start tampal notis tentang hari dan masa mereka akan buat persembahan...tapi tetiba datang seorang pensyarah 2 cakap dia tak dapat jemputan dan suma pensyarah lain pun blom di jemput...hmmm...lagipun ini bukan acara yang formal..basking jak...santai..kalau sapa nak datang jak...huhh..lastly, budak-budak ni jalankan gak persembahan dan persembahan tu berjaya dan ramai yang datang...budak dari fakulti lain pn ada...memang gempaq laaaa...hehehehe...anyway..tima kasih kepada sesiapa yang hadir dan bagi sokongan..tima kasih....jangan datang FSGK setiap minggu hari rabu, kul12.30 tengahari....ada acara yang sama...music 4 all...salammm

Wednesday, February 11, 2009


haaa...nak bercerita neh...konvokesyen 2008 merupakan satu lembaran baru bagi pelajar muzik FSGK di mana dalam acara ini pelajar muzik FSGK buat pertama kalinya mengada persembahan choir sambil diiringi oleh strings ensemble pelajar muzik sendiri di bawah pimpinan Pak Yoesbar...pasukan yang baru dibentuk ini merupakan langkah pertama yang telah dilakukan dalam merealisasikan impian untuk membentuk pasukan orchestra palajar muzik FSGK yang lebih besar pada masa akan datang...ini merupakan barisan pelajar dan tenaga pengajar yang terlibat dalam persembahan tersebut..antara lagu yang dimainkan secara eksklusif di dalam dewan ketika itu ialah 'Bujang Lapok', 'Soundtrack Chicken Little' dan banyak lagi....

Monday, February 9, 2009

pengumuman...

Pada 6hb march 2009 ini nanti, pelajar muzik FSGK akan mengadakan sebuah konsert (Home Concert) yang bertempat di Eksperimen Teater FSGK...anda semua di jemput hadir untuk sama-sama memeriahkan lagi suasana.....Muzik 4 aLL...

pengumuman...

Kini setiap minggu, hari rabu dan khamis pelajar muzik Fakulti Seni Gunaan dan Kreatif akan mengadakan persembahan Bridge Performance bertempat di ruang legar FSGK....sama2 la kita memberi sokongan dan memeriahkan lagi industri muzik Unimas.....Muzik 4 aLL.....

Sunday, February 8, 2009

manipulate....

bahan dah ada...tunggu masa nak manipulate jakkk...pta agak lancarrrrr....masyukkkkk!!!!

Tuesday, February 3, 2009

lega...

huhhh..lega dah settle present PTA..tapi mrepek banyak sangat maaa....

Monday, February 2, 2009

Aku Dah Datang

Sekian lama ku menanti dan mencuba, kini dapat ku capai dengan gilang-gemilang.... Kekemasan